Поселенська структура давньоруського Крилова: за матеріалами розвідок в Корецькому районі 2010 р. - Златогорський, О.; Вашета, М. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті проаналізовано поселенську структуру давньоруського Крилова за матеріалами розвідок ДП «Волинські старожитності» ДП «НДЦ «ОАСУ» Інституту археології НАН України 2010 року.