Матеріали доби неоліту, енеоліту та бронзи з багатошарового поселення Птича-3 - Ткач, В. (Волино-Подільські археологічні студії, 2012)
У статті проаналізовано та науково інтерпретовано речовий комплекс підйомного матеріалу доби неоліту, енеоліту та бронзи з багатошарової пам’ятки Птича-3 на Дубенщині.