Незабутній образ - Іванникова, Л. (Україна. Наука і культура, 2009)
Спогади про Лідію Францівну Дунаєвську, доктора філологічних наук, професора кафедри фольклористики Київського національного університету імені Тараса Шевченка та її завідувача, дослідницю народної епіки, зокрема казки і легенди.