Розвиток історичної бібліографії Криму - Назарчук, Т. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
Розглянуто творчу діяльність одного з провідних бібліографів Криму 1920-х рр. В.В.Симоновського - активного пропагандиста бібліографічної науки та краєзнавства, який зробив внесок у систематизацію опублікованої спадщини з історії й етнографії народів Криму.