Дослідження властивостей фосфоліпідних наноструктур, отриманих з використанням ефекту дискретно-імпульсного введення енергії - Долінський, А.А.; Шаркова, Н.О.; Авдєєва, Л.Ю.; Чуніхін, О.Ю. (Доповіді НАН України, 2011)
Наведено результати досліджень впливу деяких тепломасообмінних та гідротермічних параметрів на властивості фосфоліпідних наноструктур, одержаних в результаті використання ефекту дискретно-імпульсного введення енергії. The experimental results on the influence of some heat mass exchange and hydrothermal parameters on the properties of phospholipid nanostructures obtained as a result of using the effect of discrete-pulsing introduction of energy are presented.