Влияние кинетических параметров предшествующей химической реакции на возникновение неустойчивости в электрохимической системе с электрокаталитическим окислением - Потоцкая, В.В.; Гичан, О.И.; Омельчук, А.А. (Доповіді НАН України, 2011)
У рамках електрокаталітичного механізму за допомогою теорії спектроскопії електрохімічного імпедансу розглянуто особливості виникнення нестійкості Хопфа в модельній електрохімічній системі з гомогенною хімічною реакцією в дифузійному шарі. Within the framework of the electrocatalytic mechanism with the use of electrochemical impedance spectroscopy, the features of the Hopf instability onset in the electrochemical system with a preceding homogeneous chemical reaction running in the diffusion layer are determined.