Обобщение некоторых результатов теории однолистных функций на многомерные комплексные пространства - Бахтин, А.К. (Доповіді НАН України, 2011)
Отримано метод узагальнення результатiв геометричної теорiї функцiй комплексного змiнного на багатовимiрнi комплекснi простору. Зокрема, в роботi наведенi аналоги двох вiдомих теорем теорiї однолистих функцiй. The method of generalization of results of the geometric theory of functions of complex variable to multidimensional complex spaces is proposed. In particular, the analogs of two known theorems of the theory of schlicht functions are presented.