Періодичні розв'язки систем нелінійних диференціально-функціональних рівнянь нейтрального типу і їх властивості - Пелюх, Г.П.; Вельгач, А.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Одержано достатнi умови iснування неперервно-диференцiйовних, T -перiодичних розв’язкiв одного класу систем диференцiально-функцiональних рiвнянь нейтрального типу i дослiджено їх властивостi. We establish sufficient conditions for the existence of solutions, which are continuously differentiable and T -periodic, to systems of nonlinear neutral-type differential-functional equations and study properties of the solutions.