Частичная устойчивость инвариантных множеств расширенных динамических систем в метрическом пространстве - Денисенко, В.С.; Слынько, В.И. (Доповіді НАН України, 2011)
Запропоновано конструкцiю розширених динамiчних систем в метричному просторi. Отримано умови часткової стiйкостi iнварiантних множин розширених динамiчних систем на основi вiдображень, що зберiгають стiйкiсть, та принципу порiвняння. The construction of extended dynamical systems in a metric space is proposed. The partial stability conditions of invariant sets of extended dynamical systems are established with the use of a stabilitypreserving mapping and the comparison principle.