Державне регулювання процесу реформування житлово-комунального господарства: підсумки та перспективи - Петрушевський, Ю.Л. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто основні результати реформування ЖКГ України, проаналізовано роль держави в реалізації програм реформування, надано оцінку рівня їх виконання та визначено напрями державного регулювання процесу реформування галузі ЖКГ.
Ключові слова: державне регулювання, ЖКГ, реформування, державна програма. Рассмотрены основные результаты реформирования ЖКХ Украины, проанализирована роль государства в реализации программ реформирования, дана оценка уровня их выполнения и определены направления государственного регулирования процесса реформирования отрасли ЖКХ.
Ключевые слова: государственное регулирование, ЖКХ, реформирование, государственная программа. The paper describes main results of reforming housing and communal services of Ukraine, analyses the role of the state in realization of reform programmes, evaluates their implementation and determines the directions for the government regulation of the process of reforming the sector of housing and communal services.
Keywords: government regulation, housing and communal services, government programme.