Вплив трансформаційних ринкових процесів на рівень конкурентоспроможності українських підприємств - Решетнікова, Т.П. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто трансформаційні процеси та їх вплив на конкурентоспроможність українських підприємств. Запропоновано шляхи оздоровлення та стабілізації вітчизняної економіки.
Ключові слова: інтеграція, трансформаційні процеси, інноваційні фактори, інвестиційні процеси, конкурентоспроможність, стратегічне управління. Рассмотрены трансформационные процессы и их влияние на конкурентоспособность украинских предприятий. Рассмотрены интеграции, их влиятельный фактор на уровень конкурентоспособности. Предложены пути оздоровления и стабилизации отечественной экономики.
Ключевые слова: интеграция, трансформационные процессы, инновационные факторы, инвестиционные процессы, конкурентоспособность, стратегическое управление. The article considers the transformation processes and their impact on the competitiveness of Ukrainian enterprises. The ways of improving and stabilizing the domestic economy are offered.
Keywords: integration, transformation processes, innovation factors, investment processes, competitiveness, strategic management.