Уточнення змісту терміна «матеріальний потік на промисловому підприємстві» - Трушкіна, Н.В. (Економіка промисловості, 2011)
Систематизовано існуючі визначення терміна «матеріальний потік» за класифікаційними ознаками. Уточнено зміст терміна «матеріальний потік на промисловому підприємстві».
Ключові слова: зміст терміна, систематизація, класифікаційні ознаки, матеріальний потік, промислове підприємство. Систематизированы существующие определения термина «материальный поток» по классификационным признакам. Уточнено содержание термина «материальный поток на промышленном предприятии».
Ключевые слова: систематизация, классификационные признаки, материальный поток, промышленное предприятие. The paper brings existent definitions of the term “material flow” into the system according to classification features. The content of the term “material flow at an industrial enterprise” is specified.
Keywords: bringing into the system, classification features, material flow, industrial enterprise.