Компенсаційний пакет як стимулююча частина витрат на персонал - Орлова, В.К.; Камінська, І.Б. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено співвідношення понять «витрати на персонал» і «компенсаційний пакет», здійснено порівняльний аналіз їх структури. Наведено класифікацію компонентів компенсаційного пакета, запропоновано нову класифікаційну ознаку. Ключові слова: персонал, витрати на персонал, компенсаційний пакет, соціальний пакет. Исследованы соотношения понятий «затраты на персонал» и «компенсационный пакет», осуществлен сравнительный анализ их структуры. Приведена классификация компонентов компенсационного пакета, предложен новый классификационный признак. Ключевые слова: персонал, затраты на персонал, компенсационный пакет, социальный пакет. The article investigates the relationship between the concepts "personnel costs" and "compensation package", as well as compares their structure. A classification of a compensation package’s components was made, and a new classification feature is offered. Keywords: personnel, personnel costs, compensation package, social package.