Розвиток чорної металургії України в умовах кризи - Чентуков, Ю.І. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто особливості розвитку чорної металургії в умовах фінансової кризи, визначено фактори впливу на розвиток гірничо-металургійної галузі.
Ключові слова: чорна металургія, фінансова криза, металургійна продукція. Рассмотрены особенности развития черной металлургии в условиях финансового кризиса, определены факторы влияния на развитие горно-металлургической отрасли.
Ключевые слова: черная металлургия, финансовый кризис, металлургическая продукция. The article dwells on the features of the ferrous metallurgy development under the financial crisis and defines the factors influencing the development of the mining and metallurgical industry.
Keywords: ferrous metallurgy, financial crisis, iron and steel products.