Організаційні основи лізингових взаємовідносин у вугільній галузі України - Гришко, Н.В.; Кунченко, О.В. (Економіка промисловості, 2011)
Узагальнено дослідження з організації лізингу у вугільній галузі України. Визначено основних учасників лізингових взаємовідносин. Встановлено вимоги до організації та розроблено схему взаємозв’язків між учасниками лізингу.

Ключові слова: лізинг, організація, спеціалізована лізингова компанія, управління, учасники. Обобщены исследования по организации лизинга в угольной отрасли Украины. Определены основные участники лизинговых взаимоотношений. Установлены требования к организации и разработана схема взаимосвязей между участниками лизинга.
Ключевые слова: лизинг, организация, специальная лизинговая компания, управление, участники. The paper describes the researches concerning the organization of leasing in the coal industry of Ukraine. Main participants of leasing relations are identified. The requirements to the organization of relations between the participants of leasing are set, as well as the scheme of above relations was developed.
Keywords: leasing, organization, special leasing company, management, participants.