Оценка эффективности системы логистики промышленного предприятия - Швец, В.Я.; Швец, Л.В. (Економіка промисловості, 2011)
Визначено та розглянуто ключові показники оцінки ефективності системи логістики промислового підприємства, здійснено аналіз цих показників у контексті реалій сучасної економіки. Проаналізовано та визначено загальний показник логістичного сервісу і графічно зображено його залежність від логістичних витрат підприємства.
Ключові слова: система логістики, інтегрована оцінка, витрати, логістичний сервіс, ефективність. Рассмотрены основные показатели оценки эффективности системы логистики промышленного предприятия, проведен анализ этих показателей в контексте реалий современной экономики. Проанализирован общий показатель логистического сервиса и графически изображена его зависимость от логистических издержек предприятия.
Ключевые слова: система логистики, интегрированная оценка, издержки, логистический сервис, эффективность. The paper considers basic indicators of estimation of efficiency of an industrial enterprise’s system of logistics. The indicators are analyzed in the context of modern real economy. A common indicator of logistic service is also analyzed and graphic dependence on logistic costs of an enterprise is depicted.
Keywords: system of logistics, integrated estimation, costs, logistic service, efficviency.