Методичні підходи до оцінки економічної складової техніко-технологічного потенціалу промислового підприємства - Охтень, О.О.; Передерєєва, О.С. (Економіка промисловості, 2011)
Розроблено методичні положення діагностики техніко-технологічного потенціалу промислових підприємств. Визначено особливості оцінки техніко-технологічного потенціалу промислових підприємств. Запропоновано комплексний метод діагностики з використанням інтегрального екологічного рівня технології.
Ключові слова: діагностика, оцінка, техніко-технологічний потенціал, технологія, економічна складова, вартість. Проводится разработка методических положений диагностики технико-технологического потенциала промышленных предприятий. Определены особенности оценки технико-технологического потенциала промышленных предприятий. Предложен комплексный метод диагностики с использованием интегрального экологического уровня технологии.
Ключевые слова: диагностика, оценка, технико-технологический потенциал, технология, экономическая составляющая, стоимость. The article presents the development of methodological provisions for making diagnostics of industrial enterprises’ technical and technological potential. The features of evaluation of the technical and technological capacities of an industrial enterprise are defined. A complex method of diagnostics is offered with using an integral level of environmental technologies.
Keywords: diagnostics, estimation, technical-technological potential, technology, economic component, cost.