Модель управління у фармацевтичній компанії на основі стратегічного аналізу ситуацій - Клунко, Н.С. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто проблеми використання інструментів стратегічного аналізу в процесі стратегічного управління фармацевтичним підприємством. Визначено основні методичні підходи до такого аналізу, а також їх потенційні можливості.
Ключові слова: стратегія, аналіз, управління, розробка. Рассматриваются проблемы использования инструментов стратегического анализа в процессе стратегического управления фармацевтическим предприятием. Определяются основные методические подходы к такому анализу, а также их потенциальные возможности.
Ключевые слова: стратегия, анализ, управление, разработка. The article examines the problems of using the instruments of a strategic analysis in the process of strategic management of a pharmaceutical company. The basic methodical approaches to such an analysis are defined, as well as their potential possibilities.
Keywords: strategy, analysis, management, development.