Розкриття інформації як напрям підвищення рівня капіталізації відкритих акціонерних товариств - Шевченко, Н.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто та обґрунтовано доцільність, завдання й основні напрями розкриття інформації про діяльність відкритого акціонерного товариства з метою підвищення рівня його капіталізації.
Ключові слова: капіталізація, акціонерне товариство, фінансовий стан, інвестори, фондовий ринок, цінні папери. Рассматривается и обосновывается целесообразность, задачи и основные направления раскрытия информации о деятельности открытого акционерного общества с целью повышения уровня его капитализации.
Ключевые слова: капитализация, акционерное общество, финансовое состояние, инвесторы, фондовый рынок, ценные бумаги. The paper considers and substantiates the necessity of disclosing the information about the operation of an open joint stock company, as well as its goals and main directions in order to raise the level of its capitalization.
Keywords: capitalization, joint stock company, financial state, investors, stock market, securities.