Дослідження рівня корпоративної культури галузі машинобудування - Зеркаль, А.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто особливості корпоративної культури машинобудівної галузі. Побудовано та проаналізовано графічні профілі корпоративної культури. Наведено характеристику типів корпоративної культури машинобудівної галузі. Запропоновано оцінку коефіцієнтів мотивованості керівників і працівників з урахуванням специфіки галузі. Ключові слова: корпоративна культура, профіль культури, ринкові типи корпоративної культури, система мотивації. Рассмотрены особенности корпоративной культуры машиностроительной отрасли. Построены и проанализированы графические профили корпоративной культуры. Приведена характеристика типов корпоративной культуры машиностроительной отрасли. Предложена оценка коэффициентов мотивированности руководителей и работников с учетом специфики отрасли. Ключевые слова: корпоративная культура, профиль культуры, рыночные типы корпоративной культуры, система мотивации. The paper considers the features of corporate culture in the machine-building industry. The corporate culture diagrams were formed and analyzed. The types of corporate culture in the machine-building industry are characterized. It is offered how to evaluate the managers’ and personnel’s motivation coefficients with consideration of the industry specifics. Keywords: corporate culture, profile of culture, market types of corporate culture, system of motivation.