Кластерний підхід до реалізації державних та регіональних цільових програм в енергозбереженні - Юдін, М.А. (Економіка промисловості, 2011)
Досліджено особливості застосування
кластерного підходу до реалізації цілей цільових програм в енергозбереженні. Запропоновано концептуальний підхід до формування в регіонах України мережі кластерів енергозбереження на основі когенерації.
Ключові слова: енергозбереження, цільові програми, когенерація, кластер. Статья посвящена исследованию особенностей применения кластерного подхода к реализации целей целевых программ в энергосбережении. Предложен концептуальный подход к формированию в регионах Украины сети кластеров энергосбережения на основе когенерации.
Ключевые слова: энергосбережение, целевые программы, когенерация, кластер. The article describes the peculiarities of using a cluster approach to the implementation of target programs in energy saving. A conceptual approach to the formation of a network of energy saving clusters on the basis of a cogeneration in Ukraine's regions is offered.
Keywords. energy saving, target programs, cogeneration, cluster.