Із зали засідань Президії НАН України (Вісник НАН України, 2012)
На черговому засіданні Президії НАН України 13 червня 2012 року члени Президії НАН України та запрошені заслухали такі питання: Спільне засідання Президії Національної академії наук України та Колегії Державної служби статистики України «Про затвердження проекту програми перепису населення» (доповідачі — заступник голови Держстату України Н.С. Власенко та академік НАН України Е.М. Лібанова); Про наукові підходи до вирішення проблеми збереження та відтворення лісів України (доповідач — член-кореспондент НААН України В.П. Ткач); Про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Ф. Мачулін); Кадрові та поточні питання.