Двадцять років сподівань в умовах кризи - Зоткін, А.О. (Вісник НАН України, 2012)
Рецензія на книгу «Українське суспільство. Двадцять років незалежності. Соціологічний моніторинг» за ред. В.М. Ворони, М.О. Шульги, Є.І. Головахи К.: Інститут соціології НАН України, 2011. — в 2-х тт.