Новини науки (Вісник НАН України, 2012)
Інженери з Массачусетського технологічного інституту створили новий тип фотоелементів, у яких вико-
ристовують лише вуглецеві нанотрубки і фулерени. Потенційно такі композитні батареї можуть стати в півтора
раза ефективнішими за звичайні.
Перший крок на шляху створення автономних імплантів: дослідники з Массачусетського технологічного ін-
ституту розробили паливний елемент, що генерує електричний струм із глюкози у спинномозковій рідині.
Оголошено лауреатів міжнародної премії Кіото–2012.