Тема неволі у творчій долі Овідія, Т. Шевченка та М. Зерова - Башманівський, В. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розкрито тему неволі у творчій долі відомих майстрів слова – Овідія, Т. Шевченка та М. Зерова. В статье раскрыто тему неволи в творческой судьбе известных мастеров слова – Овидия, Т. Шевченко и Н. Зерова. The article deals with the theme of captivity in creative destiny of famed word artists – Ovid, T. Shevchenko, M. Zerov.