Тарас Шевченко в критиці: Іван Стешенко проти Сергія Єфремова - Рева, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розкривається творча постать Т. Шевченка у полеміці І. Стешенка проти С. Єфремова. В статье раскрывается творческая фигура Т. Г. Шевченко в полемике И. Стешенка против С. Єфремова. The creative figure of Т. G. Shevchenko opens up in the article. in a polemic I. Steshenko against S. Efremov.