Балади Т. Шевченка на загальному романтичному тлі світової літератури - Халін, В. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглядаються балади Т. Шевченка на загальному романтичному тлі світової літератури. В статье рассматриваются баллады Т. Шевченко на общем романтическом фоне мировой литературы. The article deals with T. Shevchenko’s ballads on general romantic basis of the world literature.