Художній світ Т. Шевченка - Шевченко, З. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розкрито творчий шлях Т. Шевченка як художника, багатство його образотворчої спадщини, її самобутність і досконалість, шлях творчого зростання художника. В статье раскрыт творческий путь Т. Шевченко как художника, богатство его образотворческого наследия, его самобытность и совершенство, путь творческого роста художника. The article reveals creative development of T. Shevchenko as an artist, richness of his artistic heritage, its uniqueness and sophistication his creative evolution as a painter.