Англомовні інтерпретації творів Т.Г. Шевченка - Башманівський, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
Статтю присвячено проблемі перекладу творів Т.Г. Шевченка на англійську мову. Статья посвящена проблеме англоязычных интерпретаций произведений Т.Г. Шевченко. The article examines the problem of the English translations of works by T. Shevchenko.