Особливості вербалізації поняття "народження позашлюбної дитини" у творах Тараса Шевченка - Біленька, Н. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті зроблено спробу дослідження норм народної етики на прикладі творів Т. Шевченка. Увагу зосереджено на собливостях вербалізації поняття ‘народження позашлюбної дитини’. В статье сделано попытку исследования норм народной этики на примере произведений Тараса Шевченко. Внимание сосредоточено на особенностях вербализации понятия ‘рождение внебрачного ребенка’. The author of the article makes an attempt to study the rates of public ethics on example of the creative works by Taras Shevchenko. Attention is concentrated on the particularities of verbalization of a notion ‘birth of bastard child’.