Мовне сприйняття рослинного світу у творчості Тараса Шевченка та в польській фразеології: лінгвокультурологічний аспект - Доброльожа, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
В статті з’ясовується символіка концептів рослинного світу у творчості Т. Шевченка та в поліській компаративній фразеології. В статье объясняется символика концептов растительного мира в творчестве Тараса Шевченко и в полесской компаративной фразеологии. The symbolism of flora’s concept in the works of Taras Shevchenko and Polissya.