Творчість Т. Шевченка і духовний світ учнів сучасної школи - Лісовський, А. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглядається роль творчості Т. Шевченка у духовному розвитку учнів. В статье рассматривается роль творчества Т. Шевченко в духовном развитии учеников. The article focuses on the influence of T. Shevchenko’s works on pupils’ spiritual development.