"Ми чуємо тебе, Тарасе, скрізь століття" (Позакласний захід з літератури) - Ткачук, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті запропоновано один з різновидів позакласної роботи в школі – конкурс, присвячений творчості Тараса Григоровича Шевченка. В статье предложена одна из разновидностей внеклассной работы в школе − конкурс, посвященный творчеству Т. Шевченко. One of varieties extracurricular work in school is proposed in the article. It is the competition that devoted to creativity of T. Shevchenko.