Географічні загальні назви в діловій писемній мові Брацлавського воєводства другої половини XVI – початку XVII ст. - Слободзяник, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
На матеріалі документів Брацлавського воєводства 1566 – 1606 років проведено лексико-семантичний аналіз загальних географічних назв, що позначають поняття “природні багатства, угіддя”. На материале документов Брацлавского воеводства 1566 – 1606 годов произведен лексико-семантический анализ общих географических названий, обозначающих понятие “земельные владения”. The lexical-semantic analysis of general geographical names that denote the concept of “land possession” is held on the basis of documents of Bratslav voivode of the 1566 –1606 years.