Назви поселень Житомирщини (історичний екскурс) - Карпенко, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
Стаття присвячена вивченню старожитніх ойконімів Житомирщини з урахуванням динаміки перейменувань. Статья посвящена изучению древних ойконимов Житомирщины с учетом динамики переименований. The papers studies ancient oikonyms of Zhyromyr region. The dynamics of renaming of the oikonyms is traced.