Мікротопоніми Західного Поділля, співвідносні з мікротопонімами Чернігівсько-Сумського Полісся - Лісняк, Н. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовані мікротопоніми Західного Поділля, співвідносні з мікротопонімами Чернігівсько-Сумського Полісся. Для системного порівняння мікротопонімів виділено одинадцять лексико-семантичних груп. В статье анализируются микротопонимы Западного Подолья, соотносимые с микротопонимами Черниговско-Сумского Полесья. Для системного сравнения микротопонимов виделено одиннадцать лексико-семантических груп. In this article has analised microtoponymy of Western Podillya, cooperate with microtoponym Chernigivsko-Symskoho Polisia. For system compare microtoponym select eleven lexyko-semantic group.