Географічні терміни у мікротопонімах Любомльського району Волинської області - Стрилюк, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто мікротопоніми Любомльського району Волинської області, похідні від географічних термінів. В статье рассмотрены микротопонимы Любомльского района Волынской области, производные от географических терминов. The article analyses the mikrotoponyms of Lyuboml’ district Volyn region which are derivated from geographical terms.