Полісся та полісизми в поезії М. В. Никончука - Халін, В. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто образ Полісся в поезії М. В. Никончука та з’ясовано роль полісизмів у його поетичній творчості. В статье рассматривается образ Полесья в поэзии Н. В. Никончука, раскрывается роль полесизмов в его поэтическом творчестве. Article focuses on the image of Polissya in N.V. Nykonchuk’s poetry, discloses role of polissyzms in his poetic works.