Елементи північноукраїнського походження в мові перекладу Миколи Лукаша - Скопненко, О.; Цимбалюк-Скопненко, Т. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано роль елементів поліського походження в мові перекладів М. Лукаша. На прикладах, відібраних з перекладів М. Лукаша, показано специфіку функціонування цих одиниць у перекладних текстах. В статье проанализирована роль элементов полесского происхождения в языке переводов Миколы Лукаша. На примерах, отобранных из переводов М. Лукаша, показано специфику функционирования этих единиц в переводных текстах. The article analyzes the role of elements of Polesye origin in Mykola Lukash’s translations. These elements specific character in the translated texts is revealed in the paper.