Динаміка рослинницької лексики в східнослобожанських говірках - Абрамян, Ю. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано лексичні паралелі та локальні відмінності в східнослобожанських та поліських говірках на прикладі рослинницької лексики. В статье проанализированы лексические параллели и локальные отличия в восточнослобожанских и полесских говорах на примере растениеводческой лексики. The article analyzes parallels in vocabulary and local differences in East Slobozhan and Polessian dialects in given examples of vegetation vocabulary.