Стверджувальні та заперечні західнополіські слова-речення - Аркушин, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
Проаналізовані слова-речення, якими жителі Західного Полісся щось стверджують і якими заперечують. Крім загальноукраїнських слів-речень, виявлені й специфічні західнополіські лексеми. Проанализированы слова-предложения, которыми жители Западного Полесья что-то подтверждают или отрицают. Кроме общеупотребительных слов-предложений, зафиксированы и специфические западнополесские лексемы. The article analyses words and combinations of words of Western Polissya’s inhabitants say something and deny that. In addition to allwords-sentences identified specific forms of Dialect of Western Polissya.