Номінація частин руки в говірці села Невгоди Овруцького району Житомирської області - Дяченко, Н. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто лексеми на позначення частин руки в сучасній середньополіській говірці, зокрема проаналізовано їхню семантику та мотивацію. В статье рассматриваются лексемы, обозначающие части руки, в современном среднеполесском говоре, а именно проанализирована их семантика и мотивация. The article deals with lexemes on designations of parts of the manuscript in the middle-polissya dialect. Their semantics and motivation are also analyzed.