Маловживані суфікси та уніфікси у варіантах жіночих власних імен жителів Західного Полісся - Нестерчук, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовані маловживані суфікси та уніфікси у варіантах жіночих власних імен жителів Західного Полісся та порівняно із західнополіськими апелятивами. В статье проанализированные редкоупотребляемые суффиксы и унификсы вариантах женских собственных имен жителей Западного Полесья и осуществлено их сравнение из западнополесскими апеллятивами. The article is focused upon rare suffixes and unifixes of female proper names’ peculiar to Western Polissia. They are also compared with appellations of Western Polissia.