Обрядофраземи північноукраїнських і східнослобожанських говірок - Царьова, І. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано обрядову фразеологію народних свят осіннього циклу в північноукраїнських і східнослобожанських говірках. В статье проанализирована обрядовая фразеология народных праздников осеннего цикла в североукраинских и восточнослобожанских говорах. The article deals with the phraseology of autumn cycle of folk holidays in North Ukrainian and East Slobozhanschina dialects.