Хліб: семантика в контексті народного етикету Середнього Полісся - Біленька, Н. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті представлено дослідження міфологічних уявлень, пов’язаних з хлібом. Розглянуто особливості функціонування, семантизації цього культурного явища та його номінацію. Статья представляет исследование мифологических представлений, связанных с хлебом. Рассмотрено особенности функционирования, семантизации этого культурного явления и его номинацию. The article presents the study of the mythological presentations, what a connected with bread. The considered particularity of the operation, semantization this cultural phenomena and its nomination.