Вільний асоціативний експеримент як засіб дослідження соціального портрету - Денисевич, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті на основі матеріалів, отриманих у ході вільного асоціативного експерименту, зображено соціальний портрет студента й розглянуто особливості його проведення. В статье на основе материалов, полученых в ходе свободного ассоциативного эксперимента, показан социальный портрет студента и рассматриваются особенности проведения этого эксперимента. In the article the social portrait of a student on the basis of free associative experiment received during the free associative experiment is represented and the peculiarity of it is analyzed.