О векторе Пойтинга для электроцепей с полигармонической входной электродвижущей силой - Божко, А.Е. (Доповіді НАН України, 2011)
Дано математичну інтерпретацію вектора Пойтинга при наявності на вході електроланки полігармонічної електрорушійної сили. A mathematical interpretation of the Poynting vector for electrical circuits with polyharmonic input voltage is given.