Про одну змішану систему рівнянь поперечних коливань пластин у полярних координатах - Шульга, М.О. (Доповіді НАН України, 2011)
Систему кірхгофових рівнянь коливань пластин у полярних координатах вперше наведено в операторній гамільтоновій формі чотирьох рівнянь за радіальною координатою. The system of four Kirchhoff equations of vibrations of plates in polar coordinates in the operator Hamilton form on a radial coordinate is first represented.