Програма ЮНЕСКО «Пам’ять світу»: діяльність бібліотек, архівів, музеїв зі збереження документального надбання - Ковальчук, Г.; Муха, Л. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
Обговорено особливості міжнародного співробітництва бібліотек, музеїв і архівів зі збереження документального надбання, юридичне підгрунтя інтелектуальної власності й авторського права в електронному середовищі. Розглянуто національні програми збереження документальної спадщини, електронні технології щодо проблем збереження документального надбання й забезпечення доступу до нього. Висвітлено питання збереження документальної спадщини Радзивіллів як пілотний проект міжнародного співробітництва, а також спільні проекти в рамках регіонального співробітництва.