Действие и онтологическое событие - Домащенко, А.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Статья посвящена выяснению сущности действия и онтологического события. Автор
предлагает развернутую характеристику действия и онтологического события. Граница между
ними совпадает с границей между ποιητικη` τέχνη и ποίησις.
Ключевые слова: действие, онтологическое событие, ποιητικη` τέχνη, ποίησις. Статтю присвячено з’ясуванню сутності дії та онтологічної події. Автор пропонує
розгорнуту характеристику дії та онтологічної події. Межа між ними співпадає з межею між
ποιητικη` τέχνη та ποίησις.
Ключові слова: дія, онтологічна подія, ποιητικη` τέχνη, ποίησις. The article deals with the clarification of the essence of such phenomenon as action and
ontological event. The author offers the detailed characteristics of action and ontological event. The
border between them coincides with the border between ποιητικη` τέχνη and ποίησις.
Keywords: action, ontological event, ποιητικη` τέχνη, ποίησις.